Excilor NL
D-Pearls Pharma Nord NL
Facebook-NL

Vitamines 100% natuurlijk

01 februari 2023

Aan het einde van de winter kunnen we een gebrek aan energie en vermoeidheid voelen dat zelfs een gezonde en evenwichtige voeding niet kan oplossen. U kunt dan denken aan een vitaminecomplex om u op de been te houden en weer op de goede voet te beginnen.

De meeste vitaminen die op de markt worden gebracht zijn synthetisch en zijn soms zelfs geformuleerd op basis van aardoliederivaten. Maar wist u dat er 100% natuurlijke vitaminen zijn die minstens zo goed zijn in het verlichten van alledaagse kwalen?

Wanneer 100% natuurlijke vitaminen worden gebruikt, betekent dit dat alle actieve bestanddelen van 100% plantaardige oorsprong zijn, uitsluitend afkomstig van planten en vruchten. Dit maakt het mogelijk een volledig "groene" formule aan te bieden, met 100% waarborgen:

  • Deze vitaminen bevatten geen chemische ingrediënten;
  • Geen kunstmatige vitaminen worden toegevoegd;
  • Ze bestaan uit vitamines die zonder chemische solvent worden geëxtraheerd.

De antioxiderende kracht, veel beter dan die van chemische vitaminen, werkt als een echt natuurlijk schild dat het lichaam helpt beschermen tegen externe agressies (zon, vervuiling, vermoeidheid en stress) en vertraagt de veroudering van de huid en de cellen.

Deze natuurlijke vitaminen en mineralen staan ook dichter bij die in de voeding, waardoor ze :

  • Meer compatibel zijn met de menselijke fysiologie,
  • Beter opgenomen worden en beter gebruikt worden door het lichaam.

Onder de voedingsstoffen die betrokken zijn bij de instandhouding van de functie van het immuunsysteem onderscheiden we vitamine C en D.

Als we het over vitamine C hebben, denken we aan Acerola. Dankzij zijn antioxidantpotentieel en zijn voedingsbijdrage helpt het de immuunrespons te stimuleren en vermoeidheid te verminderen. Vitamine C werkt in op de groei en functie van immuuncellen en de productie van antilichamen. Acerola is daarom doeltreffend om de incidentie en duur van infecties te verminderen, zoals een gewone verkoudheid.

Vele wetenschappers raden aan om vitaminen C en D te combineren. Hun aanvullende werking maakt het mogelijk om een beter effect te hebben op de immuniteit en helpt het natuurlijke afweersysteem van het lichaam te versterken. Samen hebben ze een positieve werking op de vitaliteit en vermoeidheid en verminderen ze daarnaast het risico, de ernst en de duur van infecties ter hoogte van de luchtwegen. Ze versterken eveneens de botgezondheid.

Dus, bent u klaar om over te schakelen op natuurlijke vitaminen?